Tiedotteet:

Uutiset:

Vuolijoen metsästysseura ry

HONKAMÄEN TOIMINTAKESKUS

  • Vuolijoen Metsästysseura ry.  on käynnistänyt hankkeen ja esiselvityksen Honkamäen ampumaradan ja toimintakeskuksen rakentamiseksi ja toiminnan pyörittämiseksi.
  • Rakennettavan alueen  erikoisuutena on ns. pitkä kansainvälisen tason ampumarata. Maksimi ampumamatka 2 km. Vastaavaa yleisessä käytössä olevaa rataa ei löydy Suomesta eikä edes Pohjoismaista.
  • Toimintakeskuksen tarkoituksena on tukea kansallista ja kansainvälistä ampumaurheilua sekä metsästysharrastusta sekä viranomaistoimintaa tarpeen mukaan. Myös laaja koulutus- ja valmennustoiminta on mahdollista. 
  • Kilpa-ammunnassa etäisyydet ovat pidentyneet ja myös viranomaisilla on tarpeita pidemmille matkoille. Lisäksi rata-alueilla keskitytään practical- ja muuhun toiminnalliseen ampumiseen, joka on kasvava ala. Nuoret ja naiset ovat uusia harrastajaryhmiä, joihin panostetaan aikaisempaa enemmän

 

Lue koko esitys:

 

https://drive.google.com/file/d/1A_DwnxX3lH3up_YMNztkZCuYWcIZn0Ek/view?usp=drive_link

 

Vastaa kyselyyn:

 

https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/e798a35b-e503-4f36-b76e-6f7bffe9a72c?displayId=Fin3025487&fbclid=IwAR2Y13_7utMaK3FNAHpLmryGL6wPwR1EyFSyOX6eWQWEFAIOSjS4u3j8k_E